Social media marketing bureau Amsterdam

Te veel mensen zien social media nog als iets dat ernaast gedaan moet worden. Een klusje dat wordt afgeschoven op de stagiaire, of dat even tussendoor gedaan wordt. En dat is zonde. Social media biedt zoveel mogelijkheden, zowel als marketingplatform als in de vorm van een waar saleskanaal. Dit kost echter vaak wel meer tijd dan dat jij als ondernemer er in wilt stoppen. Dit probleem los je op door een expert in te huren die social media voor jou uit handen neemt. Huur Online Generation, de Facebook Ads specialist van Amsterdam, in voor de beste resultaten.

Social media marketing

Een social media bureau Amsterdam helpt jou met het maken en promoten van de juiste content op social media. Zo zorgt Online Generation ervoor dat jij weinig omkijken meer hebt naar je social media kanalen doordat deze compleet door ons gemanaged worden, van tekst tot beeld. Wij creëren posts die engagement stimuleren zodat jouw bedrijf bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht komt. Daarnaast zijn wij specialist in Facebook Ads. Facebook biedt fantastische mogelijkheden tot adverteren. Doordat de mogelijkheden zo breed zijn is het gemakkelijk om te verdwalen in de opties. Online Generation weet precies hoe jij de juiste post maakt en deze bij de juiste doelgroep onder de aandacht brengt.

Online sales

Verkoop jij online een product of dienst? Door Online Generation, het social media marketing bureau van Amsterdam, voor je te laten werken zal je zien dat je niet alleen meer leads binnen haalt maar ook meer gaat verkopen. Wij optimaliseren de gehele funnel voor je, zodat het percentage leads dat ook daadwerkelijk koopt stijgt. Denk jij dat je vanzelf wel verkoopt als je gewoon consequent blijft posten op Facebook? Think again. Je moet wel gaan adverteren want Facebook geeft berichten die geplaatst worden door pagina’s steeds minder bereik. Om gezien te worden door de volgers van je pagina of een andere specifieke doelgroep is het dus wel noodzakelijk om te gaan adverteren.

Social media marketing bureau Amsterdam

Online Generation inschakelen

Ben jij klaar voor een boost? Het is nooit te vroeg om aan de slag te gaan met online marketing. Jouw sales gaat na onze research geheel automatisch. Soms kiezen we ervoor om een product meer bereik te geven door een Instagram of Facebook Ads. Neem direct contact op met een ecommerce-expert om advies te krijgen over de producten en diensten die passen bij jouw bedrijf.

Wilt u meer informatie of met ons in gesprek gaan?

Menu