Social media bureau Amsterdam

Social media gaat verder dan alleen creatieve content. Het is ook belangrijk om de dialoog aan te gaan met je volgers, om altijd relevant te zijn en een vleugje humor te hebben. Om op te kunnen vallen in de massa moet je het net even anders doen en echt aansluiting vinden bij je doelgroep. Online Generation helpt je door content te combineren met een succesvolle strategie.

Facebook Ads specialist Amsterdam

Naast originele content voor jouw social media pagina’s is het ook nodig om deze content bij de juiste mensen onder ogen te brengen. Facebook biedt vele mogelijkheden op het gebied van adverteren. Om hier het meeste uit te halen voor het kleinste budget is het belangrijk om je helemaal te verdiepen in alle mogelijkheden, bijvoorbeeld met betrekking tot het opstellen van een target audience. Wij zijn expert op het gebied van Facebook Ads en nemen dit stukje graag voor je uit handen. Door middel van duidelijke rapportages houden we jou op de hoogte van de voortgang en de resultaten van jouw campagnes.

De mogelijkheden voor jouw bedrijf

Wat de mogelijkheden voor jouw bedrijf zijn hangt helemaal af van jouw doelen. Wil je meer mensen op je website? Meer volgers en likes? Meer producten of diensten verkopen? Meer inschrijvingen op je nieuwsbrief? Wij gaan samen met jou zitten om je doelen helder te krijgen en een goed aansluitende social media strategie op te stellen. Niet alleen helpt dit bij het bereiken van je doelen, maar ook maakt dit het inzichtelijker voor jouzelf op welke indicatoren jij moet letten. Uiteraard zorgen wij ervoor dat jij periodiek overzichtelijke rapporten ontvangt waardoor je in een oogopslag kunt zien of we nog op de goede weg zijn. Het is altijd gaaf om te zien dat je met jouw bedrijf sprongen maakt in de juiste richting!

Social media bureau Amsterdam

Social media als marketing kanaal

Ons social media marketing bureau in Amsterdam helpt jou om het maximale uit social media als marketing kanaal te halen. Of jij je nu wilt richten op Facebook, Instagram of Pinterest, wij zorgen ervoor dat jij die leads binnenhaalt en dat al jouw funnels perfect zijn ingericht. Weet jij niet precies wat dit betekent maar ben je toch erg nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Onze ecommerce-experts denken graag met je mee en wij kunnen niet wachten om voor jou aan de slag te gaan.

Wilt u meer informatie of met ons in gesprek gaan?

Menu