WIJ WERKEN HARD ZODAT JIJ DAT NIET HOEFT TE DOEN

Waarom met ons werken

Online Generation is een e-commerce bedrijf dat zich richt op online sales en marketing.
Visie van Online Generation: plant eerst een zaadje en laat je bedrijf groeien tot een volwaardige boom zodat je de vruchten ervan kan plukken.
De sales gaat na onze research geheel automatisch, soms kiezen we ervoor om een product meer bereik te geven door een Instagram of Facebook Ads via deze weg zoeken we ook meer bereik voor andere bedrijven of ondernemers zodat we samen groeien.

Producten

Just Happy massagebal, is onlangs gepromoot op Instagram en heeft voor goede resultaten gezorgd, een goed voorbeeld van ons werk. Online Generation probeert ten alle tijden een positieve bijdrage te leveren. Zo is het massageballetje een stimulans tot zelfredzaamheid!

Just Happy Zwangerschapskussen

Als ‘mommy-to-be’ verdien jij ontspanning en rust, en is comfort gedurende én na de zwangerschap een echte must. Maar hoe krijg je dit nou voor elkaar? Geen paniek, het Just Happy zwangerschapskussen staat voor je klaar!
Met zachte materialen en een ideale pasvorm is dit zwangerschapskussen al snel jouw nieuwe beste vriend. Vanaf nu wordt jouw lichaam optimaal ondersteund, vind jij eindelijk je draai en zweef je in comfort op die mooie roze wolk.

Diensten

We zijn overtuigd van het principe van “een job vanop het eerste moment perfect uit te voeren”. Naast ons ervaren team van getrainde medewerkers zijn we toegewijd aan enkel diensten van topkwaliteit aan te bieden die onovertroffen zijn in onze industrie.
Online Generation verzorgt de marketing voor bedrijven door middel van online advertenties. Dit is waar op dit moment het meeste bereik is, dus grijp je kans en laat je bedrijf groeien om er meer uit te krijgen.
Of je nou een offline onderneemt of niet, deze manier van adverteren zal je bedrijf naar een hoger niveau tillen. Door middel van de aangeboden service kan je bedrijf gemakkelijk groeien en/of meer klanten werven zonder dat je ergens naar om hoeft te kijken.
Behalve dan dat je zorgt dat je de groei aankan. Eerst een maand proberen? Helemaal prima! Je geeft namelijk zelf aan hoelang jij wilt dat Online Generation jouw advertentie runt.
Kosten per Facebook Ads kunnen verschillen.
Gun je bedrijf meer groei en maak een vrijblijvende telefoonafspraak voor meer informatie.

Menu